Welkom op mijn website, leuk dat je me hebt gevonden!

Mijn naam is Judith Wouters, getrouwd en moeder van 2 lieve zonen. Ik hou van sporten, vakantie, lekker en verantwoord eten. Uit ervaring weet ik wat het is om je niet helemaal lekker te voelen in je eigen lijf en van het ene dieet na het andere dieet te hebben geprobeerd zakte de moed steeds verder in mijn schoenen. Uiteindelijk ben ik actief gaan sporten, met als resultaat dat mijn conditie wel vooruit ging. Ondanks deze extra lichaamsbeweging bleef het gewenste resultaat van het afvallen stagneren. Vervolgens ben ik overgestapt naar een voedingspatroon waar de nadruk op eiwitten ligt. Dit resulteerde niet alleen het gewenste gewichtsverlies, maar ook mijn spiermassa bleef intact en wist ik mijn gewicht te behouden. Ik kreeg meer energie en mijn zelfvertrouwen groeide. Overgewicht is niet alleen het gevolg van te weinig bewegen, maar vooral van verkeerde voeding, vaak als gevolg van onduidelijkheid over wat wel en niet te eten.

In 2019 kwam ik in aanraking met de producten van PowerSlim. Ik was niet alleen onder de indruk van hoe goed dit programma werkt, maar ook van de hoogwaardigheid van de producten. Deze producten pasten precies in mijn voedingspatroon. Omdat ze laag in koolhydraten zijn en hoog in eiwitten. Geen honger, zeker resultaat!

Daarnaast wordt iedereen die het PowerSlim programma volgt begeleid door een gecertificeerde voedingscoach.

Dit alles heeft me doen besluiten dat ik vol enthousiasme ook andere mensen wilde gaan begeleiden naar een gezondere levensstijl en zelfvertrouwen. Ik ben momenteel werkzaam als gecertificeerd PowerSlim afslankcoach in mijn eigen praktijk BodySpirit te Arendonk. Met mijn positiviteit begeleid ik je niet alleen naar je streefgewicht, maar ook de begeleiding daarna. Je krijgt van mij de juiste tips en adviezen om het door jou behaalde gewichtsverlies te behouden. Samen gaan we dus aan de slag om ervoor te zorgen dat je weer lekker in je vel zit! Samen staan we sterk!

Groetjes Judith

Judith Wouters

Hoe vind je ons?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Wil je ons spreken?
+32 (0) 468412445
Wil je ons mailen?
info@body-spirit.be
Wil je direct contact?
Bekijk onze Facebook pagina
Wil je ons bezoeken?
Peerdskerkhofstraat 23F
2370 Arendonk
BTW/Ondernemers nr: BE 0715.887.813

Of stuur ons direct een berichtje!

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw opmerking / vraag in