Bij PowerSlim draait het namelijk om het schakelen naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Gelukkig betekent dat niet eenzijdig, ingewikkeld of weinig eten. Je leert anders te eten. PowerSlim is een voedingspatroon wat rijk aan eiwitten is en met laag suikergehalte en dat is de enige manier om je streefgewicht vast te houden op langere termijn. Je gebruikt je vetreserves als energiebron, terwijl je spiermassa behouden blijft. Hiermee voorkom je het jo-jo effect.

Met PowerSlim verander je stap voor stap jouw levensstijl, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan. Je kunt nog steeds genieten van gezellige avonden samen met vrienden en familie, compleet met een lekker hapje, je past hier alleen je eetpatroon bij aan.

Je hebt ongever zes eetmomenten per dag en een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten. Daarnaast is er een verscheidenheid aan verassende recepten. Hierdoor heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden. Van ontbijt tot avondeten en eetmomenten die daartussen vallen.

Gezond genieten, een vitaal leven lang!

Wat is PowerSlim?

Hoe vind je ons?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Wil je ons spreken?
+32 (0) 468412445
Wil je ons mailen?
info@body-spirit.be
Wil je direct contact?
Bekijk onze Facebook pagina
Wil je ons bezoeken?
Peerdskerkhofstraat 23F
2370 Arendonk
BTW/Ondernemers nr: BE 0715.887.813

Of stuur ons direct een berichtje!

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw opmerking / vraag in