PowerSlim bestaat uit drie fases, waarin je elke dag ongeveer zes eetmomenten hebt.

De eerste fase is de strikte fase. In deze fase ga je samen met me aan de slag met het verliezen van je overtollige kilo's. Laat je niet afschrikken door het woord 'strikt' want je hebt elke 2,5 uur een eetmoment. De meeste mensen ervaren deze fase juist als de makkelijkste.

Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee: de overgangsfaseIn deze fase werk je samen met me aan het kwijtraken van de laatste kilo's.

Ook leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatroon voor je er uitziet. Dat doe je door de PowerSlim producten langzaam aan te vervangen door 'gewone' voedingsproducten zoals zuivel, fruit, brood en graanproducten.

Als je je streefgewicht hebt behaald ben je aanbeland bij de laatste fase, de stabiliteitsfase. In deze fase eet je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten kun je nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies van mij.

De sleutel tot succes

  • Handig weekmenu
  • Behandelplan
  • Fases
  • Producten
  • Heerlijke recepten
  • Begeleiding

 

Hoe vind je ons?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Wil je ons spreken?
+32 (0) 468412445
Wil je ons mailen?
info@body-spirit.be
Wil je direct contact?
Bekijk onze Facebook pagina
Wil je ons bezoeken?
Peerdskerkhofstraat 23F
2370 Arendonk
BTW/Ondernemers nr: BE 0715.887.813

Of stuur ons direct een berichtje!

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw opmerking / vraag in