Bereidingswijze:

Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de champignons en spinazie circa 5 minuten op middelmatig vuur. Doe de groenten in een vergiet en laat het vocht weglopen. Gebruik eventueel de bolle kant van een lepel bij de spinazie om het vocht er goed uit te drukken. Breng op smaak met peper en zout. Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de pannenkoek circa 30 seconden aan beide zijden. Besmeer met de kruidenkaas, vul met de champignons en spinazie en rol op.

Ingrediënten:

  • 1 zakje PowerSlim pannenkoek
  • 200 g champignons in plakjes
  • 100 g spinazie
  • 1 el kruidenkaas light
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout


Voedingswaarde:

  • Energie
    • Kcal 298 Kcal
  • Vet 14,8 g
  • Koolhydraten 8,3 g
  • Eiwitten 29,1 g

Tip:
Deze gevulde pannenkoeken kun je ook een dag van tevoren bereiden, zodat je in de ochtend snel en makkelijk een lunch mee kunt nemen naar het werk.
 

Hoe vind je ons?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Wil je ons spreken?
+32 (0) 468412445
Wil je ons mailen?
info@body-spirit.be
Wil je direct contact?
Bekijk onze Facebook pagina
Wil je ons bezoeken?
Peerdskerkhofstraat 23F
2370 Arendonk

Of stuur ons direct een berichtje!

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw opmerking / vraag in