Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de rode peper tot de ui glazig ziet. Kruid de kipfilet naar smaak met peper, zout, paprikapoeder en komijn en bak circa 5 minuten mee. Bak daarna de paprika en de prei ook 3 minuten mee. Breng het geheel op smaak met peper en zout en voeg 100 ml water en de tomatenpuree toe. Breng aan de kook en laat op middelhoog vuur circa 5-10 minuten doorgaren, zodat het meeste vocht verdampt. Doe het mengsel in een ovenschaal en verdeel de tortilla chips erover heen. Verdeel de kruidenkaas over de chips en zet de ovenschaal circa 10 minuten in de oven.

Ingrediënten:

‚Äč

  • 1 zakje PowerSlim tortilla chips kaas
  • 40-50 g kipfilet in stukjes
  • ¼ ui, gesnipperd
  • ¼ dunne prei in stukjes
  • 0.5 groene paprika in stukjes
  • 0.5 teentje knoflook, geperst
  • 1 el kruidenkaas light
  • ¼ rode peper in ringetjes
  • 0.5 tl tomatenpuree
  • 0.5 el olijfolie
  • Komijn
  • Paprikapoeder
  • Peper en zout

Voedingswaarde:

  • Energie
    • Kcal 313 Kcal
  • Vet 10,5 g
  • Koolhydraten 11,2 g
  • Eiwitten 22,5 g

Hoe vind je ons?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Wil je ons spreken?
+32 (0) 468412445
Wil je ons mailen?
info@body-spirit.be
Wil je direct contact?
Bekijk onze Facebook pagina
Wil je ons bezoeken?
Peerdskerkhofstraat 23F
2370 Arendonk

Of stuur ons direct een berichtje!

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw opmerking / vraag in