Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep de vis droog met keukenrol en leg een stuk aluminiumfolie klaar. Leg de groenten en knoflook in het midden van het stuk aluminiumfolie, leg daarop de zalmfilet. Bestrooi de vis met peper en dille. Vouw het aluminiumfolie bijna dicht en druppel dan de wijn, olie en het citroensap erin. Nu kun je het pakketje helemaal dichtvouwen, zodat er geen lucht meer bij kan. Plaats het 10-15 minuten in de voorverwarmde oven. Open het pakketje pas op het bord, dan komt de heerlijke geur je tegemoet.

Ingrediënten:

  • 1 zalmfilet
  • 25 g prei, in ringen
  • 25 g courgette, in blokjes
  • 100 g tomaat, in partjes
  • 1 teen knoflook, gepeld
  • 2 el droge witte wijn
  • 1 el olie
  • 1 tl citroensap
  • 1 el dille, gehakt
  • Peper


Voedingswaarde:

  • Energie
    • Kcal 420 Kcal
  • Vet 27,1 g
  • Koolhydraten 7,4 g
  • Eiwitten 31,9 g

 

 

 

 

Hoe vind je ons?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Wil je ons spreken?
+32 (0) 468412445
Wil je ons mailen?
info@body-spirit.be
Wil je direct contact?
Bekijk onze Facebook pagina
Wil je ons bezoeken?
Peerdskerkhofstraat 23F
2370 Arendonk

Of stuur ons direct een berichtje!

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw opmerking / vraag in