Je voelt aan alles dat er wat moet gaan gebeuren.

Wellicht al veel pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit. Ik als voedingscoach ken dit probleem maar al te goed.

Daarom gaan we er samen voor om een verandering in je levensstijl te brengen. Het programma leert je anders eten, maar zeker niet minder eten. Met zes eetmomenten per dag, zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens deze momenten vervang je gangbare producten, maar eet je ook diverse vlees en vissoorten, zuivelproducten en groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Voordat je start hebben we daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprekIk leg je het programma uit en geef je adviezen voor het beste resultaat. Samen kijken we hoe het programma inpasbaar is in jou leven en stellen we haalbare doelen. 

Wekelijks maken we een afspraak om jouw resultaten te bespreken, maar ook tussendoor ben ik er voor je. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt je startgewicht, BMI, vet en spiermassa gemeten en berekend. Deze intake duurt ongeveer een uur. Daarna kom je wekelijks op consult bij mij van ongeveer twintig minuten, voor begeleiding en te wegen. Het is jouw doel om je streefgewicht te behalen. Jou het gevoel te geven dat je er niet alleen voor staat, dat is mijn doel. Voor vragen en support mag je me altijd bellen, mailen of appen. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Go for it!

 

Hoe vind je ons?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Wil je ons spreken?
+32 (0) 468412445
Wil je ons mailen?
info@body-spirit.be
Wil je direct contact?
Bekijk onze Facebook pagina
Wil je ons bezoeken?
Peerdskerkhofstraat 23F
2370 Arendonk
BTW/Ondernemers nr: BE 0715.887.813

Of stuur ons direct een berichtje!

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw opmerking / vraag in